• Od Lucie do Vianoc

          • Tu si môžete pozrieť náš tohtoročný vianočný koncert

            Zázračný vianočný čas je plný neopakovateľnej atmosféry, vždy znovu posvätený zázrakom narodenia, darovania i prijímania. A predvianočný čas býva zasa plný očakávania a príprav. Začína už Adventom, ale práve 13. december je v ľudovom zvykosloví jedným z najmagickejších dní, pretože je Lucie. Koncert Základnej umeleckej školy na Mierovej ulici s názvom Od Lucie do Vianoc, ktorý sa uskutočnil v tento magický deň, mal dve časti. V prvej časti divákom priblížil niektoré zvyky a tradície našich prarodičov v predvianočnom období. Lucia je považovaná za nositeľku svetla. V minulosti sa však sviatok Lucie spájal s čarami. Koledníci a vinšovníci neodmysliteľne patrili k Vianociam. Vinšmi si ľudia navzájom želali zdravie, šťastie, bohatstvo i pokojný život. V minulosti mali svoj nezastupiteľný význam a okrem iného pomáhali udržiavať dobré rodinné a susedské vzťahy. Susedia si pri vinšovaní vzájomne žičili. Herecky sa zapojili aj učitelia hudobného odboru Daniela Rišková, DiS. art. a Mgr. art. Marek Belančat. Moderátorkou koncertu bola žiačka literárno-dramatického odboru Annamária Bajcurová. To všetko mali diváci možnosť vidieť v prvej časti koncertu. V druhej časti programu odzneli koledy a vianočné piesne v rôznych podobách. Predstavili sa sólisti školy, komorné zoskupenia, akordeónový i školský orchester, komorný spevácky zbor a prvý krát sa verejnosti predstavila aj nová školská kapela. Koncert bol bodkou za rokom 2017 a ukážkou tvorby všetkých štyroch odborov – hudobného, literárno-dramatického, tanečného aj výtvarného. V tomto adventnom období svetlo svietilo nielen v lampášoch, ale diváci si ho odnášali pri príjemných tónoch hudby a hovoreného slova aj vo svojich srdciach. Svetlo v srdiach bolo posolstvom scenára vianočného koncertu Základnej umeleckej školy na Mierovej ulici, ktorý pripravila Mgr. Jana Dobrančinová, DiS. art. a Ľubica Hodovancová a PhDr. Eva Jacevičová. Druhá časť koncertu patrila žiakom hudobného, literárno-dramatického a tanečného odboru. Nádhernú scénu pripravili učitelia výtvarného odboru - PaedDr. Igor Hanák a PaedDr. Martin Horečný.

          • Výzdoba a výstava v Eiffelku

          • V priestoroch zábavného parku Eiffelko v OC Avanue vystavujú žiaci výtvarného odboru z triedy PaedDr. Martina Horečného, inštalovanie výstavy prebehlo dňa 18.12. 2017. Môžete sa ísť pozrieť.

          • Vianočný koncert 2017 Od Lucie do Vianoc - foto p. Stanislav Mikita

          • Vianočný koncert s názvom Od Lucie do Vianoc sa uskutočnil dňa 13. decembra 2017 v Dome kultúry v Humennom. Bol rozdelený na 2 časti. V prvej časti koncertu diváci mali možnosť vidieť ako to vyzeralo v minulosti - zvyky a tradície na Luciu, na Štedrý deň. Túto časť pripravila učiteľka tanečného odboru Ľubica Hodovancová so svojimi žiakmi. Herecky sa zapojili aj učitelia hudobného odboru Daniela Rišková, DiS. art. a Mgr. art. Marek Belančat. Moderátorkou koncertu bola žiačka literárno-dramatického odboru Annamária Bajcurová.Druhá časť koncertu patrila žiakom hudobného, literárno-dramatického a tanečného odboru.Nádhernú scénu pripravili učitelia výtvarného odboru - PaedDr. Igor Hanák a PaedDr. Martin Horečný.

          • Hudbou medzi ľudí

          • V tomto predvianočnom období naši žiaci absolvujú mnohé vystúpenia.Dňa 12.12.2017 sa konalo Mikulášske vystúpenie pre SZPB. Vystúpenia sa zúčastnili žiačky: Zojka Vasilková, Ľudka Repková, Miška Kalaninová, Kristína Stemnická a Zuzka Hančárová (z triedy uč. M. Berešovej, DiS. art., V. Suchej, DiS. art., R. Blichovej, DiS. art. a M. Hrubovčáka, DiS. art.). Svojou hrou na keyboarde a priečnej flaute dojali prítomných až k slzám. V závere vystúpenia sa žiačkam a učiteľom ZUŠ poďakovala tajomníčka SZPB pani G. Rosičová a poslankyňa mestského zastupiteľstva v Humennom, pani M. Cehelská. Žiačky za svoje vystúpenie boli odmenené aj vecným darčekom.

          • Aj naša škola sa zapojila do ušľachtilého  projektu Celé Slovensko číta deťom.

          •             V triede literárno-dramatického odboru sa 11. decembra 2017 stretli deti z materskej škôlky na Mierovej ulici  s niekoľkými osobnosťami, ktoré dokážu a chcú zapaľovať záujem o čítanie. Preto sa s radosťou zapojili do projektu, ktorý sa šíri po mestách a mestečkách Slovenska, do projektu, nad ktorým prevzal záštitu aj pán prezident Kiska.

                        Milé a podnetné stretnutie  detí a čítajúcich hostí trvalo celú hodinku a bolo plné emócií a príbehov, ktoré si so sebou priniesli čítajúci hostia. Ušľachtilý projekt vznikol vďaka pani Viere Kučerovej, v našich priestoroch ho uvádzala koordinátorka projektu pani Marica Harčaríková, pedagogička herectva a pantomímy z prešovského Súkromného konzervatória D. Kardoša.

                        Deťom čítala domáca pedagogička literárno-dramatického odboru Eva Jacevičová z humorných príbehov o psíčkovi a mačičke, jej terajšia žiačka z II. stupňa Annamária Bajcurová si vybrala časť z knižky o obľúbených dvojičkách Danke a Janke, bývalá žiačka - recitátorka a dnes už aj fundovaná lektorka umeleckého prednesu Soňa Pariláková čítala o fascinujúcom svete včiel vo vnútri úľa. Veľmi zanietene čítal dojímavý príbeh zo svojej obľúbenej detskej knihy o Svrčkovi a mravcoch spisovateľ Milan Zelinka, redaktorka TV JOJ Jana Veľasová napokon pridala veľmi aktuálnu rozprávku o babičke, vnučke a sýkorke vo svete preplnenom televíziou. 

                        Stretli sa tu príbehy o zvieratkách i o deťoch, v nich humor i láskavé pripomenutie potreby pomáhať si navzájom, rozhovory o čitateľských začiatkoch a obľúbených detských knihách ako aj najvzácnejšie osobné spomienky na tých, ktorí našich pozvaných hostí kedysi uviedli do sveta kníh a ich skrytých pokladov.

                        Do atmosféry plnej zážitkov z vypočutého čítania prispela svojím spevom žiačka Tamarka Džubarová z triedy p. Kataríny Rondzikovej.

                        Svetlo sviečky, vôňa vanilky, blikanie kahanca, úžasný svet kníh a rozprávok a ich sprostredkovanie obohacujúcim hlasom ukončil napokon jemný zvuk zvončeka.

                        Ten však zároveň opäť pozýval do sveta rozprávok a príbehov. Lebo hlavným a najdôležitejším hrdinom projektu CELÉ SLOVENSKO ČÍTA DEŤOM by mala byť rodina, rozširovanie a prehlbovanie komunikácie medzi rodičom a dieťaťom prostredníctvom knihy a spoločného čítania, s perspektívou harmonizovania vzťahov a zároveň obohacovania krásou slova, krásou príbehov a krásou vzájomne prežitého. Čítajme deťom aspoň 20 minút denne.

          • Od Lucie do Vianoc

          • Všetkých srdečne pozývame na vianočný koncert našej školy s názvom Od Lucie do Vianoc,

            ktorý sa uskutoční dňa 13. decembra 2017 o 16,30 hod. v divadelnej sále Domu kultúry.

            "Od Lucie do Vianoc, každá noc má svoju moc..."

          • Celé Slovensko číta deťom aj v Humennom

          • Aj naša škola sa zapojí do projektu Celé Slovensko číta deťom, a to dňa 11. decembra 2017 od 10.00 hod. v triede č. 22 v budove našej školy na Mierovej ulici.Tešíme sa na deti z materskej školy aj na vzácnych hostí:spisovateľ Milan Zelinka,redaktorka TV JOJ Jana Veľasová, recitátorka a lektorka Soňa Pariláková, naša pedagogička literárno-dramatického odboru Eva Jacevičova a pedagogička Súkromného konzervatória D. Kardoša v Prešove Marica Harčariková.

          • Mikulášsky koncert pre deti z MŠ

          • Do galérie Mikulášsky koncert pre deti z MŠ boli pridané fotografie.

            Koncert pre deti z materských škôl pripravujú každoročne učiteľky Mgr. Jana Dobrančinová, DiS. art - predstaviteľka anjela a Mária Berešová, DiS. art. - predstaviteľka čerta v spolupráci s učiteľmi hudobného, literárno-dramatického a tanečného odboru.

            Scénu pripravili učitelia výtvarného odboru.

          • Beniakove Chynorany v Košiciach

          • Náš recitátor zaujal na Beniakových Chynoranoch

                    V piatok 10. novembra 2017 naši recitátori Annamária Bajcurová a Michal Džatko súťažili v silnej konkurencii na výnimočne početne obsadenej súťaži oboch východoslovenských krajov, na festivale poézie Beniakove Chynorany v Košiciach.

                        Poéziu európskych autorov tu recitovalo skoro 40 stredoškolákov, medzi nimi aj viacerí študenti hudobno-dramatického odboru z dvoch košických konzervatórií.

            Potešili nás pochvalné vyjadrenia členov poroty k výkonom našich recitátorov.

            Sme hrdí na umiestnenie, ktoré dosiahol v II. kategórii recitátorov od 17 do 19 rokov náš Michal Džatko z II. stupňa literárno-dramatického odboru.

                        Za svoje vystúpenie s poéziou nositeľa Nobelovej ceny za literatúru Artura Lundkvista vo svojej kategórii získal Michal Džatko 3.miesto medzi pätnástimi recitátormi, hneď za dvomi študentmi Štátneho konzervatória z Timonovej ulice v Košiciach a študentom ZUŠ v Košiciach.

                        Za svoj prednes bol navrhnutý na postup do celoslovenského kola v Chynoranoch.

            Srdečne blahoželáme!!!

        • Úspechy žiakov literárno-dramatického odboru
          • Úspechy žiakov literárno-dramatického odboru

          • TIMRAVINA STUDNIČKA V HUMENSKOM ZÁMKU

                        Dňa 26.10.2017 recitovali  žiaci z okresov Humenné , Snina a Medzilaborce prózy slovenských autorov na počesť  slovenskej prozaičky Boženy Slančíkovej- Timravy.

                        Na regionálnom kole postupovej súťaže Timravina studnička v koncertnej sále humenského zámku porota  vyberala tých najlepších v jednotlivých kategóriách. Naši dvaja recitátori z literárno-dramatického odboru zaujali divákov i porotu svojimi výkonmi i textami .

            Eliška Lešková recitovala humorný príbeh Marianny Grznárovej Ako Maťko s Kubkom naučili kukučku kukať.  Kristián Feškanič zasa vyrozprával vtipnú situáciu zo sveta vrabcov z pera Vincenta Šikulu: Ako Šebo zhltol čerešňovú kôstku. V početne zastúpených kategóriách získali skvelé umiestnenia.

            I. kategória :    2. miesto  - Eliška Lešková

            II. kategória:    1. miesto  - Kristián Feškanič

            Kristián nás bude reprezentovať na celoštátnom kole súťaže v Lučenci.

              

            Srdečne blahoželáme obom žiakom aj ich učiteľke PhDr. Eve Jacevičovej


            KRAJSKÁ SÚŤAŽ MLADÝCH MODERÁTOROV V PREŠOVE

                        27.10.2017 sa náš žiak literárno-dramatického odboru Martin Mihaľov zúčastnil krajskej súťaže moderátorov v Prešove.

                        V reprezentatívnych priestoroch malej scény Divadla Jonáša Záborského sa stredoškoláci pustili do zaujímavej a veľmi náročnej výzvy. Potrebovali zvládnuť tri disciplíny: 1. spravodajstvo, 2. reklamu, 3. rozhovor s reálnym hosťom. Všetky disciplíny si pripravovali súťažiaci samostatne doma a prezentovali potom na mikrofón. Hodnotila sa spisovná a zrozumiteľná výslovnosť, správna štylizácia, tvorivosť, originalita, vystupovanie, schopnosť zaujať  a empaticky reagovať. Martin ako jeden z najmladších súťažiacich a ako debutant  v súťaži zvládol svoje vystúpenie medzi skúsenými súťažiacimi naozaj obdivuhodne.

            I. kategória:    2. miesto – Martin Mihaľov

               

            Srdečne blahoželáme!!!

             

          • Oznamujeme rodičom a žiakom, že od pondelka, 23. októbra 2017, nájdete triedu učiteľky E. Jacevičovej na poschodí: č. tr. 22 
            a triedu učiteľky Ľ. Bazárovej na prízemí: č. tr. 18.

            Ďakujeme našim kolegom, žiakom a pomocníkom, ktorí dnes šikovne a rýchlo zrealizovali základnú výmenu týchto tried.
            Ešte pár vecí podokončujeme a triedy budú pripravené na plnohodnotné požívanie.

        • FAREBNÝ CHODNÍK
          • FAREBNÝ CHODNÍK

          • VÝTVARNÍCI-VEĽKÍ,MALÍ
            CHODNÍK KRÁSNE ZMAĽOVALI

            Žiaci Výtvarného odboru ZUŠ v Humennom z triedy PaedDr. Martina Horečného s nadšením využili slnečné septembrové počasie na skrášlenie priestoru pred vstupom do budovy ZUŠ na ulici Štúrovej.


               

               

          • Úspech našich žiakov na súťažiach

          • S radosťou rekapitulujeme úspechy našich žiakov v regionálnych, krajských, celoštátnych, ale aj medzinárodných súťažiach v školskom roku 2016/2017

            Všetkým žiakom a učiteľom ešte raz gratulujeme a veríme, že aj tento rok bude pre našich žiakov úspešný.

            Vedenie ZUŠ

            Hudobný odbor Regionálne a krajské súťaže   

            Dátum

            Názov súťaže

            Meno a vek žiaka

            Získané ocenenie

            Kateg.

            Vyučujúci

            23.03.2017

            Regionálna súťažná prehliadka žiakov v štvorručnej hre na klavíri v Košiciach 6. ročník

            Miroslava Zara Kucanová 11 r.Viktória Karšková 11.r.

            bronzové pásmo

            1.kategória      (do 11 r. )

            Dobrančinová

            23.03.2017

            Regionálna súťažná prehliadka žiakov v štvorručnej hre na klavíri v Košiciach 6. ročník

            Viktória Džatková 8.r. Sarah Danková 8.r.

            bronzové pásmo

            1. kategória

            (do 11 r.)

            Dobrančinová

            23.03.2017

            Regionálna súťažná prehliadka žiakov v štvorručnej hre na klavíri v Košiciach 6. ročník

            Richard Čisľák 11.r. Ondrej Vrabeľ 11.r.

            zlaté pásmo

            2. kategória

            (od 11-13r)

            Oleksíková

            12. 04. 2017

            5. ročník súťažnej prehliadky v hre na sláčikových nástrojoch

            Iveta Hanzalová

            zlaté pásmo

            4. kat.

            K. Harvanová, korep. M. Berešová

             

             

            Tanečný odbor Celoštátne súťaže              

            Dátum

            Názov súťaže

            Meno a vek žiaka (skup.)

            Získané ocenenie

            Kategória

            Vyučujúci

            11. 2. 2017

            SHOW CUP

            TS Salieta

            1. miesto

            choreog. Memories

            Ľ. Bazárová

            11. 2. 2017

            SHOW CUP

            TS Salieta

            3. miesto

            choreog. Black and gold

            Ľ. Bazárová

            11. 2. 2017

            SHOW CUP

             

            1. miesto

            choreog. Sestry

            Ľ. Bazárová

            11. 2. 2017

            SHOW CUP

             

            2. miesto

            choreog. Unikát

            Ľ. Bazárová

            25. 2. 2017

            Semifinálové kolo TO „Pohyb bez bariér“ Košice

            II.stupeň

            2.miesto

            Open  malé choreografie

            Ľ Hodovancová

            25. 2. 2017

            Semifinálové kolo TO „Pohyb bez bariér“ Košice

            II.stupeň

            3.miesto

            Open malé chor.

            Ľ Hodovancová

            25. 2. 2017

            Semifinálové kolo TO „Pohyb bez bariér“ Košice

            TS Salieta

            2. miesto

            choreog. Memories

            Ľ. Bazárová

            23.4.2017

            Finálové kolo TO „Pohyb bez bariér“ Bratislava

            II.stupeň

            3. miesto

            Open malé chor.

            Ľ. Hodovancová

            29. 4. 2017

            HUMENNÉ – SRDCOM – POHYBOM

            Juniori – ľudový tanec

            bronzové pásmo

            choreog. Črepiny

            Ľ. Bazárová

            29. 4. 2017

            HUMENNÉ – SRDCOM – POHYBOM

            Juniori - scénika

            bronzové pásmo

            choreog. Domov

            Ľ. Bazárová

            29. 4. 2017

            HUMENNÉ – SRDCOM – POHYBOM

            Deti A – ľudový tanec

            bronzové pásmo

            choreog.
            Šatkový tanec

            Ľ. Bazárová

            29. 4. 2017

            HUMENNÉ – SRDCOM – POHYBOM

            Juniori - scénika

            strieborné pásmo

            choreog. Say something

            Ľ. Hodovancová

            29. 4. 2017

            HUMENNÉ – SRDCOM – POHYBOM

            Juniori - sólo

            strieborné pásmo

            choreog. Memories

            Ľ. Bazárová

             

             

             

            Literárno-dramatický odbor Regionálne súťaže                   

            Dátum

            Názov súťaže

            Meno a vek žiaka

            Získané ocenenie

            Kategória

            Vyučujúci

            26.10.2016

            Timravina studnička

            Zuzana Onuferová

            3. miesto

            I.

            Jacevičová

             

             

            Jakub Terek

            1.miesto

            III.

             

            30. 3. 2017

            Hviezdoslavov Kubín

            Alžbeta Piňková

            1. miesto

            I. poézia

            Jacevičová

            30. 3. 2017

            Hviezdoslavov Kubín

            Valentína Harišová

            1. miesto

            II. poézia

            Jacevičová

            30. 3. 2017

            Hviezdoslavov Kubín

            Anna Pipáková

            1. miesto

            III. poézia

            Jacevičová

            30. 3. 2017

            Hviezdoslavov Kubín

            Annamária Bajcurová

            1. miesto

            IV. poézia

            Jacevičová

            30. 3. 2017

            Hviezdoslavov Kubín

            Michal Janošov

            1. miesto

            I. kat. próza

            Jacevičová

            30. 3. 2017

            Hviezdoslavov Kubín

            Mária Durianová

            1. miesto

            II. kat. próza

            Jacevičová

            30. 3. 2017

            Hviezdoslavov Kubín

            Dominika Harišová

            1. miesto

            III. kat. próza

            Jacevičová

            30. 3. 2017

            Hviezdoslavov Kubín

            Michal Džatko

            1. miesto

            IV. kat. próza

            Jacevičová

            30. 3. 2017

            Hviezdoslavov Kubín

            DS Alfa (žiaci 1. a 2. roč./2. časti)

            1. miesto

            divadlo poézie

            Jacevičová

             

            Literárno-dramatický odbor Krajské súťažše               

            Dátum

            Názov súťaže

            Meno a vek žiaka

            Získané ocenenie

            Kategória

            Vyučujúci

            15.11.2016

            Beniakove Chynorany – výber za Prešovský a Košický kraj

            Jozef Buhaj

            2.miesto

            II.

            Jacevičová

            15.11.2016

            Beniakove Chynorany – výber za Prešovský a Košický kraj

            Annamária Bajcurová

            3.miesto

            I.

            Jacevičová

            25. – 27. 4.

            2017

            Hviezdoslavov Kubín

            Alžbeta Piňková

            1. miesto

            I. poézia

            Jacevičová

            25. – 27. 4.

            2017

            Hviezdoslavov Kubín

            Anna Pipáková

            1. miesto

            III. poézia

            Jacevičová

            25. – 27. 4.

            2017

            Hviezdoslavov Kubín

            Annamária Bajcurová

            2. miesto

            IV. poézia

            Jacevičová

            25. – 27. 4.

            2017

            Hviezdoslavov Kubín

            Michal Janošov

            2. miesto

            I. kat. próza

            Jacevičová

            25. – 27. 4.

            2017

            Hviezdoslavov Kubín

            Dominika Harišová

            2. miesto

            III. kat. próza

            Jacevičová

            25. – 27. 4.

            2017

            Hviezdoslavov Kubín

            DS ALFA - Inscenácia Iba ten múr

            1. miesto

            Divadlo poézie

            Jacevičová

             

             

            Literárno-dramatický odbor Celoštátne súťaže                    

            Dátum

            Názov súťaže

            Meno a vek žiaka

            Získané ocenenie

            Kategória

            Vyučujúci

            15.11.2016

            Timravina studnička – prednes pôvodnej slovenskej prózy

            Jakub Terek

            cena              j. Halákovej za výborný prednes

            III.

            Jacevičová

            2.- 4 .12.

            2016

            Beniakove Chynorany – prednes  poézie európskych autoorov

            Annamária Bajcurová

            3.miesto

            I.

            Jacevičová

             

            Výtvarný odbor Regionálne súťaže             

            Dátum

            Názov súťaže

            Meno a vek žiaka

            Získané ocenenie

            Kateg.

            Vyučujúci

            4. 11. 2016

            Hrnček medu

            Gabriela Štofčíková,9 r.

            cena

            4.

            Mgr. D. Zalaiová

            4. 11. 2016

            Hrnček medu

            Eva Mária Ondisková, 8 r.

            cena

            4.

            Mgr. D. Zalaiová

            4. 11. 2016

            Hrnček medu

            Tatiana Michalčová, 9 r.

            čestné uznanie

            4.

            Mgr. D. Zalaiová

            4. 11. 2016

            Hrnček medu

            Timea Balogová, 14 r.

            cena

            5.

            Mgr. D. Zalaiová

            4. 11. 2016

            Hrnček medu

            Alexandra Szabóová, 10 r.

            cena

            5.

            Mgr. D. Zalaiová

            4. 11. 2016

            Hrnček medu

            Miroslava Zara Kucanová, 10 r.

            čestné uznanie

            5.

            Mgr. D. Zalaiová

            4. 11. 2016

            Hrnček medu

            Mia Kasaničová, 10 r.

            čestné uznanie

            5.

            Mgr. D. Zalaiová

            4. 11. 2016

            Hrnček medu

            Tamara Turíková

            cena

             

            Dr.Hanák

            4. 11. 2016

            Hrnček medu

            Boris Surničin

            čestné uznanie

             

            Dr.Hanák

             

            AMFO Humenné

             

            Klára Čiefová 14 r.

            cena

             

             

             

            AMFO Humenné

             

            Klára Čiefová 14 r.

            čestné uznanie

             

             

             

            Ochranárik čísla tiesňového volania 112 a civilnej ochrany

            Anna Radová

            1.miesto

             

            Dr.Hanák

             

            Ochranárik čísla tiesňového volania 112 a civilnej ochrany

            Lívia  Murgová

            2.miesto

             

            Dr.Hanák

             

            Ochranárik čísla tiesňového volania 112 a civilnej ochrany

            Karolína Hoľková

            3.miesto

             

            Dr.Hanák

             

            Vesmír očami detí

            Dávid Biľo

            postup na celoštátne kolo

             

            PaedDr. Horečný

             

            Vesmír očami detí

            Diana Kužmová

            postup na celoštátne kolo

             

            PaedDr. Horečný

             

            Vesmír očami detí

            Martin Tomko

            postup na celoštátne kolo

             

            PaedDr. Horečný

             

            Výtvarný odbor Celoštátne súťaže              

            Názov súťaže

            Meno a vek žiaka

            Získané ocenenie

            Kateg.

            Vyučujúci

            Flipbook 2016./ Bratislava

            Soňa Korošiová14 r.

            cena za najlepší flipbook

             

            Mgr. D. Zalaiová

            Flipbook 2016./ Bratislava

            Jakub Milčák 15 r.

             

            2.miesto

             

            Mgr. D. Zalaiová

            Rodina bez cigariet – 5. roč.

            Petra Vasiľková 8 r.

            cena

             

            PaedDr. Horečný

            Rodina bez cigariet – 5. roč.

            Terézia Kowalská 10 r.

            cena

             

            PaedDr. Horečný

            Rodina bez cigariet – 5. roč.

            Matúš Charitun 10 r.

            cena

             

            PaedDr. Horečný

            Rodina bez cigariet – 5. roč.

            Vivien Padová 6 r.

            cena

             

            PaedDr. Horečný

            Rodina bez cigariet – 5. roč.

            Diana Kužmová,12 r.

            cena

             

            PaedDr. Horečný

            Rodina bez cigariet – 5. roč.

            Dominika Karpeľová, 8 r.

            5. miesto

            4. kat.

            PaedDr. Horečný

            Rodina bez cigariet – 5. roč.

            Diana Kužmová 12 r.

            19. miesto

            4. kat.

            PaedDr. Horečný

            Slovensko krajina v srdci Európy: celoslovenská výtv. súť./ Bratislava

            Fabián Petro 10 r.

             

            1.miesto

             

            Mgr. D. Zalaiová

            Slovensko krajina v srdci Európy: celoslovenská výtv. súť./ Bratislava

            Ivana Magdžiaková

             

            2. miesto

             

            PaedDr. Horečný

            Slovensko krajina v srdci Európy: celoslovenská výtv. súť./ Bratislava

            Michaela Halaganová

             

            3. miesto

             

            PaedDr. Horečný

            Bienále figúrálnej kresby a maľby 2017 - Trenčín

            Ela Haburajová 8 r.

            čestné uznanie

            kat. 6 – 8 rokov

            Mgr. D. Zalaiová

            Celoslovenská fotografická súťaž žiakov ZUŠ Detail v Rimavskej Sobote

            Timea Balogová 14 r.

            ČU

             

            Mgr. D. Zalaiová

            Maľovaná ZUŠKA / ZUŠ J. Cikkera

            Kristína Čiefová

            zlaté pásmo

             

            Dr.Hanák

            Maľovaná ZUŠKA / ZUŠ J. Cikkera

            Sofia Šatníková

            zlaté pásmo

             

            PaedDr. Horečný

            Folklór a ľudové tradície

            môjho kraja / Bardejov /

            súťaž zušiek

            Kristína Sedláčková

            cena

             

            Dr.Hanák

            Folklór a ľudové tradície

            môjho kraja

            Ema  Banduričová

            cena

             

            Dr.Hanák

            Folklór a ľudové tradície

            môjho kraja

            Natália Bytnárová

            cena

             

            Dr.Hanák

            Folklór a ľudové tradície

            môjho kraja

            Michaela Halaganová

            3. miesto

             

            PaedDr. Horečný

            Folklór a ľudové tradície

            môjho kraja

            Alica Filčáková

            cena

             

            PaedDr. Horečný

            Folklór a ľudové tradície

            môjho kraja

            Nina Baníková

            cena

             

            PaedDr. Horečný

            Záchranárik čísla 112

            Bytča

            Anna Radová

             

            1.miesto

             

             

            Dr.Hanák

             

            Cesta okolo sveta

            - V ríši divov / Kežmarok

            Gregor Slodičák

            3. miesto

             

            Dr.Hanák

            Cesta okolo sveta

            - V ríši divov / Kežmarok

            Kristína Čiefová

            3. miesto

             

            Dr.Hanák

            Cesta okolo sveta

            - V ríši divov / Kežmarok

            Dávid Benko

            čestné uznanie

             

            Dr.Hanák

            Cesta okolo sveta

            - V ríši divov / Kežmarok

            Miriam Ihnátová

            čestné uznanie

             

            Dr.Hanák

            Cesta okolo sveta

            - V ríši divov / Kežmarok

            Karolína Hoľková

            čestné uznanie

             

            Dr.Hanák

            Cesta okolo sveta

            - V ríši divov / Kežmarok

            Sandra Šafránová

            1. miesto

             

            PaedDr. Horečný

            Cesta okolo sveta

            - V ríši divov / Kežmarok

            Adela Veľasová

            čestné uznanie

             

            PaedDr. Horečný

            Cesta okolo sveta

            - V ríši divov / Kežmarok

            Terézia Kowalská

            čestné uznanie

             

            PaedDr. Horečný

            Vesmír očami detí - Hurbanovo

            Dávid Biľo

            diplom za víťaznú prácu

            4. kat.

            PaedDr. Horečný

            Vesmír očami detí

            Diana Kužmová

            diplom za víťaznú prácu

            5. kat.

            PaedDr. Horečný

            Vesmír očami detí

            Martin Tomko

            diplom za víťaznú prácu

            5. kat.

            PaedDr. Horečný

            Detail – fotografická súťaž v Rimavskej Sobote

            Dáša Ferková

            1. mieto

             

            PaedDr. Horečný

            Anjel Vianoc – Poprad

            Lucia Brehovská

            Stela Gildeinová

            Čestné uznania:

            Emma Hennelová

            Viktória Hennelová

            cena za kolekciu

             

            PaedDr. Horečný

            Gorazdovo výtvarné Námestovo

            Terézia Stanková

            výstava najúspešnejších autorov

             

            PaedDr. Horečný

            Gorazdovo výtvarné Námestovo

            Diana Gombitová

            výstava najúspešnejších autorov

             

            PaedDr. Horečný

            Gorazdovo výtvarné Námestovo

            Nina Hužvárová

            výstava najúspešnejších autorov

             

            PaedDr. Horečný

            Gorazdovo výtvarné Námestovo

            Dominika Karpeľová

            výstava najúspešnejších autorov

             

            PaedDr. Horečný

            Cesta čiary

            Alica Filčáková

            cena za zlaté pásmo

             

            PaedDr. Horečný

             

            Výtvarný odbor Medzinárodné súťaže                 

            Názov súťaže

            Meno a vek žiaka

            Získané ocenenie

            Kategória

            Vyučujúci

            XVIII. Medzinárodná výtvarná súťaž ,, Radosť Európy“ – Srbsko/ Belehrad

            Martin Tomko, 10 r.

            Č U za kolekciu

             

            Mgr. D. Zalaiová

            XVIII. Medzinárodná výtvarná súťaž ,, Radosť Európy“ –

            Jakub Milčák, 12 r.

            Č U za kolekciu

             

            Mgr. D. Zalaiová

            XVIII. Medzinárodná výtvarná súťaž ,, Radosť Európy“ –

            Jakub Milčák, 13 r.

            cena za kolekciu

             

            Mgr. D. Zalaiová

            XVIII. Medzinárodná výtvarná súťaž ,, Radosť Európy“ –

            Kristína Popovičová, 15 r.

            cena za kolekciu

             

            Mgr. D. Zalaiová

            XVIII. Medzinárodná výtvarná súťaž ,, Radosť Európy“ –

            Soňa Korošiová 13 r.

            čestné uznanie

             

            Mgr. D. Zalaiová

            XVIII. Medzinárodná výtvarná súťaž ,, Radosť Európy“ –

            Michal Brincko 16 r.

            cena za kolekciu

             

            Mgr. D. Zalaiová

            XVIII. Medzinárodná výtvarná súťaž ,, Radosť Európy“ –

            Kristína Čiefová

             

            ll. cena za kolekciu

             

            Dr.Hanák

            XVIII. Medzinárodná výtvarná súťaž ,, Radosť Európy“ –

            Slavo Bačovčin

             

            ll. cena za kolekciu

             

            Dr.Hanák

            XVIII. Medzinárodná výtvarná súťaž ,, Radosť Európy“ –

            Simona Maturkaničová

            ll. cena za kolekciu

             

            Dr.Hanák

            XVIII. Medzinárodná výtvarná súťaž ,, Radosť Európy“ –

            Nikola Balogová

             

             

            Dr.Hanák

            XVIII. Medzinárodná výtvarná súťaž ,, Radosť Európy“ –

            Simona Ivaničková

            čestné uznanie

             

            Dr.Hanák

            XVIII. Medzinárodná výtvarná súťaž ,, Radosť Európy“ –

            Alexandra Kačurová

            čestné uznanie

             

            Dr.Hanák

            XVIII. Medzinárodná výtvarná súťaž ,, Radosť Európy“ –

            Ľuba Galandová

             

            čestné uznanie

             

            Dr.Hanák

            XVIII. Medzinárodná výtvarná súťaž ,, Radosť Európy“ –

            Samuel Kičik

            individuálne ocenenie

             

            PaeDr. Horečný

            XVIII. Medzinárodná výtvarná súťaž detí a mládeže ,, Krása Beskyd a Bieščadských vrchov“

            Tomáš Trebišovský 8 r.

            cena

             

            Mgr. D. Zalaiová

             

            Daniel Kimák

            cena

             

            Dr.Hanák

            Xlll. Medzinárodná výtvarná súťaž detí – Vianočná pohľadnica / Dolný  Kubín

            Nikola Židziková

            2. miesto

             

            Dr.Hanák

            Vianočná pohľadnica / Dolný  Kubín

            Kristína Čiefová

            3. miesto

             

            Dr.Hanák

            Bohúňova paleta

            Simona Maturkaničová

            brondzové pásmo

             

            Dr.Hanák

            Bohúňova paleta

            Timea Marinčáková

            brondzové pásmo

             

            Dr.Hanák

            Bohúňova paleta

            Emma Hennelová

            brondzové pásmo

             

            Dr.Hanák

            Bohúňova paleta

            Mária Čabalová

            čestné uznanie

             

            Dr.Hanák

          • Prosíme rodičov prijatých žiakov (prijatých v septembri 2017),

            aby prišli podpísať Rozhodnutie o prijatí na štúdium

            na sekretariát školy na Mierovej ul.
            Ďakujeme
            Vedenie ZUŠ

          • Aj v tomto jesennom čase si pripomíname 60-te výročie našej školy.

            Môžete vidieť vo vestibule školy na Mierovej ulici.

            Za prípravu a realizáciu ďakujeme zamestnancom školy.